Yhteystiedot

 

 

facebook-1924510_1280

Henkilöstö

 

 Jaana_Ukonaho-pieni

Jaana Ukonaho

Toimin hankkeessa projektipäällikkönä ja vastasin hankekokonaisuuden suunnitelmallisesta toteutuksesta yhteistyössä upean asiantuntijatiimin kanssa. Hankkeen päätyttyä työskentelen ODL Työelämäpalveluissa palvelupäällikkönä. Ollaan yhteyksissä!

jaana.ukonaho(at)odl.fi
www.odl.fi

Leena Keränen_pieni

Leena Keränen

Kehittämispäällikkö, ODL Työelämäpalvelut
KM, SHO
Toimin ODL Työn sujuvuuspalveluiden kehittämispäällikkönä ja ODL Hyvinvointihankkeissa asiantuntijana. Olen työkykyjohtamisen ja työn kehittämisen vahva asiantuntija sekä käytännön tekijä ja minulla on pitkä kokemus työkyvykkyyden edistämisestä johtamisen, työn kehittämisen, työterveyden, kuntoutuksen ja koulutuksen näkökulmista. Olen toteuttanut menestyksekkäästi johtoryhmien, esimiesten ja työyhteisöjen kehittämisprosesseja ja toiminut myös itse erilaisissa esimiestehtävissä asiantuntijaorganisaatioissa. Kiinnostukseni kohteena ovat uudistuva työ, työhyvinvointi ja johtaminen sekä se, miten uudenlaisilla ratkaisuilla lisätään työhyvinvointia ja tuottavuutta. Hoiva –hankkeessa vastaan yrittäjäkoutsausesta, työyhteisövalmennuksesta ja työkykyjohtamisen kehittämisestä.

 Sari_Heinikoski_pieni

 Sari Heinikoski

Toimin koulutuspäällikkönä Oulun Diakoniaopistolla. Koulutan, opetan ja olen mukana erilaisissa osaamisen kehittämiseen liittyvissä hankkeissa. Olen ollut mukana kehittämässä esim. organisaation johtamista, osaamista, toimenkuvia ja kehityskeskustelukäytänteitä. Organisaation, tiimin ja henkilökohtaisen osaamisen kehittäminen yrityksissä lisää kokemukseni mukaan työhyvinvointia ja tuottavuutta. Oikea osaaminen, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan antaa mahdollisuuksia myös toiminnan mielekkääseen kehittämiseen.

Ennen uraani ODLssä toimin suuren kansainvälisen yrityksen koulutuspäällikkönä kansainvälisissä projekteissa teknisellä alalla. Viimeiset 6 vuotta olen tehnyt yhteistyötä pääasiassa sosiaali- ja terveysalan yritysten kanssa.

Koulutukseltani olen FM ja KM, ja pedagogisesti pätevä opettaja.
Hoiva 2015 -hankkeessa vastuualueenani ovat osaamisen kartoitukset eri menetelmillä ja yrittäjäkoutsaus osaamisen johtamiseen työyhteisöissä.

 Marja Vanhala